Kaldırımlara Park Edenlere Ceza Yağdı

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kaldırımlara araç park edenlere ceza yağdırdı.
Zabıta Yetkilileri, kaldırımlara ve yaya geçitlerinin bulunduğu yerlere araç park edilmemesi konusunda sık sık uyarılarda bulunduklarını, buna rağmen bazı sürücülerin ısrarla söz konusu yerlere park ettiklerini hatırlatarak, "Uyarıları dikkate almayanlar hakkında yasal işlem yapmak zorunda kalıyoruz. Bir ay içinde kurallara uymayan 42 araç sürücüsüne 3822 Lira para cezası kesildi" dediler.
Yaya kaldırımlarıyla geçitlere araç parkı yüzünden yayaların can ve mal güvenliğinin de tehlikeye düştüğünü hatırlatan ilgililer, "Sürücüleri kaldırımlara, yaya geçitlerine, engelli yollarına, bisiklet yollarına araçlarını bırakmamaları konusunda tekrar uyarıyoruz" şeklinde konuştular.
25.02.2015 - İHAEtiketler: buluşmasında birbirinden değerli stratejik ortaklarımızın yanına İBS'nin de katılımıyla uçmaya hazır olun E-Mail engelliler ve aileleri dernegi Benim resmim kayserigundem bizde varız net