Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Haberler:
Yüreğinde Engel Olmayanların Tek Adresi
Bizde VARIZ Dergisi
bizdevariz.net
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Melleseferi
»
Kayseri Haberleri
»
Kayseri Haberleri
»
BAKAN’DAN AYDIN’A AKP TEŞEKKÜRÜ SAVUNMASI!
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: BAKAN’DAN AYDIN’A AKP TEŞEKKÜRÜ SAVUNMASI! (Okunma sayısı 2029 defa)
melleseferi
Yönetici
Kahraman Üye
«
:
03 Kasım 2010, 21:35:16 »
Kayseri Baro Başkanı iken Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu üyeliği görevine atanan Av. Ali Aydın’a Adalet ve Kalkınma Partisi tarafından referandumda yaptığı özverili çalışma nedeniyle tebrik/teşekkür mektubu verilmesiyle ilgili Adalet Bakanı Sadullah Ergin’den savunma geldi.
AK Parti İl Başkan Yardımcısı Bülent Ünsal’ın, “Aydın Cumhurbaşkanı Gül’den sonraki ikinci gururumuz”, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz’in de “sadece Ali Aydın’a değil birçok sivil toplum örgütüne teşekkür mektubu verdik” açıklamasından sonra Bakan Ergin, Cumhuriyet Gazetesi’ne verdiği mülakatta Aydın’a verilen mektup hakkında konuştu.
Ergin, “Bu normal bir şey mi?” sorusuna bakın nasıl cevap verdi:
CUMHURİYET:
Cumhurbaşkanı’nın HSYK üyesi olarak atadığı Kayseri Baro Başkanı’na AKP İl Başkanı’nın referandum sonrasında yazdığı teşekkür mektubu çok tartışıldı. Bu normal bir şey mi?
ADALET BAKANI
SADULLAH ERGİN:
Referandumdan sonra Sayın Başbakan, herkese teşekkür etti. Bizim siyaseten aynı yelpazede olmadığımız çok değişik sosyalist partiler vardı bunun içerisinde. Muhafazakâr partiler, liberaller, aydınlar, kendilerini farklı şekilde tanımlayan unsurlar. Tamamına teşekkür edildi, o pencereden bakmakta fayda var diye düşünüyorum.
>>>kayserihaber.com.tr
BizdeVARIZ.net
öMeR { MELLESEFERİ }
Engelsiz Bir Dünya için Bizde VARIZ
www.bizdevariz.net
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Melleseferi
»
Kayseri Haberleri
»
Kayseri Haberleri
»