Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Haberler:
Yüreğinde Engel Olmayanların Tek Adresi
Bizde VARIZ Dergisi
bizdevariz.net
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Melleseferi
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
Engelli haberleri
»
ENGELLİLERDEN SORUMLU YENİ DEVLET BAKANI SELMA ALİYE KAVAF OLDU
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: ENGELLİLERDEN SORUMLU YENİ DEVLET BAKANI SELMA ALİYE KAVAF OLDU (Okunma sayısı 2787 defa)
melleseferi
Yönetici
Kahraman Üye
ENGELLİLERDEN SORUMLU YENİ DEVLET BAKANI SELMA ALİYE KAVAF OLDU
«
:
03 Mayıs 2009, 19:00:39 »
Kabinede yapılması beklenen değişiklikler revizyon olacak derken sürpriz gelişmeler yaşandı. Lokman Ayva’nın engellilerden sorumlu devlet bakanı olarak gelmesi beklenirken Başbakanın yaptığı son iki kabine değişikliğinde de bakan olmaması engellilerde hayal kırıklığı yarattı. Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Gürdal Akşit’in 2007’de görevden alınması ile yerine Nimet Çubukçu getirilmişti.
Şimdi ise Nimet Çubukçu Türkiye’nin ilk kadın Milli Eğitim Bakanı oldu. Nimet Çubukçu’dan boşalan koltuğa ise kabineye yeni katılan Selma Aliye Kavaf getirildi.
Yeni Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf kimdir?
1962 yılında Denizli’de doğdu. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi’ni bitirdikten sonra öğretmen olarak görev yaptı. Bir süre AKP’nin Kadın Kolları Genel Başkanlığı’nı yürüttü. 22 Temmuz seçimleri ile Denizli’den milletvekili seçildi. Evli ve bir çocuk annesi. Kavaf, Erdoğan’ın kendisini bakan yaptığını öğrendikten sonra “Ülkeme hizmet için makam mevki benim için önemli değil” dedi. Kararın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiri olduğunu ve bakan olduğunu, televizyondan öğrendiğini belirten Selma Aliye Kavfa, “Partide verilecek her göreve hazırım. Biz ülkeye hizmet için varız. Bundan sonra yükümüz ağırlaşsa da en iyisini yapacağız” diye konuştu.
alıntıdır.
BizdeVARIZ.net
öMeR { MELLESEFERİ }
Engelsiz Bir Dünya için Bizde VARIZ
www.bizdevariz.net
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »