Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Haberler:
Yüreğinde Engel Olmayanların Tek Adresi
Bizde VARIZ Dergisi
bizdevariz.net
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Melleseferi
»
Bilim & Teknoloji
»
Bilim & Teknoloji
»
Mozilla'nın işletim sisteminin adı belli oldu!
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Mozilla'nın işletim sisteminin adı belli oldu! (Okunma sayısı 1594 defa)
melleseferi
Yönetici
Kahraman Üye
«
:
04 Temmuz 2012, 21:47:40 »
Mozilla'nın cep telefonları için geliştirdiği işletim sisteminden önemli bir detay daha ortaya çıktı.
Mozilla, Şubat ayında yeni bir mobil işletim sistemi geliştirdiğini duyurmuştu. "Boot to Gecko" olarak adlandırılan proje hakkında çok fazla bilgi verilmemişti, ancak şimdi işletim sisteminin resmi adının "Firefox OS" olacağı Mozilla tarafından resmen duyuruldu.
Mozilla, dün yayınladığı basın duyurusunda Deutsche Telekom, Etisalat, Smart, Telecom Italia, Telefónica ve Telenor, Sprint (ABD) gibi kablosuz hizmet sağlayıcılarının desteğini de arkasına aldığını açıkladı. Firefox OS'a sahip cep telefonları, öncelikle TCL Communication Technology ve ZTE tarafından üretilecek. Telefonlar, işlemci olarak Qualcomm'un Snapdragon işlemcisine sahip olacaklar. Firefox OS'un en önemli özelliği, HTML5'i temel alması ve mesajlaşma, arama, uygulamalar ve fazlasının HTML5'e dayanıyor olması.
Firefox OS'lu ilk cep telefonları, 2013'ün başlarında Brezilya'da piyasaya sürülecek. Firefox'lu ceplerin başka hangi ülkelerde satılacağı ise şimdilik bilinmiyor.
CHIP Online
BizdeVARIZ.net
öMeR { MELLESEFERİ }
Engelsiz Bir Dünya için Bizde VARIZ
www.bizdevariz.net
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Melleseferi
»
Bilim & Teknoloji
»
Bilim & Teknoloji
»