Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Haberler:
Yüreğinde Engel Olmayanların Tek Adresi
Bizde VARIZ Dergisi
bizdevariz.net
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Melleseferi
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
Engelli haberleri
»
EMNİYET ENGELLİ YURTTAŞINA KUCAK AÇIYOR
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: EMNİYET ENGELLİ YURTTAŞINA KUCAK AÇIYOR (Okunma sayısı 3614 defa)
melleseferi
Yönetici
Kahraman Üye
EMNİYET ENGELLİ YURTTAŞINA KUCAK AÇIYOR
«
:
22 Mayıs 2009, 00:04:08 »
20.05.09 - Engelli Ayfer'in polis sevgisi Konya'da 21 yaşındaki zihinsel ve fiziksel engelli Ayfer Muştu, polislerin kendisine gösterdiği şefkatle hayatla daha barışık olmayı öğrendi. Konya'da yaşayan 6 çocuk babası Kemal Muştu (56), çocuklarından şimdi 21 yaşında olan kızı Ayfer'in 6 günlük bebekken rahatsızlandığını söyledi.
Bunun üzerine hemen doktora gittiklerini, sağlıklı dünyaya gelen kızında ateşli havale nedeniyle bazı kalıcı fiziksel ve zihinsel bozukluklar oluştuğunu belirten Muştu, "Doktorlar kızımın sağlığı konusunda yapacak bir şeyin olmadığını söyledi. Zeka geriliği ve kas gelişmezliği olan kızım ilerleyen yaşlarında içine kapanmaya başladı. Zaman zaman agresif davranışlarda bulunuyordu. Yaklaşık 3 yıl önce kızımın televizyonda polisleri görünce çok mutlu olduğunu gördüm. Bu olayı bir süre takip ettim" diye konuştu.
Daha sonra rehabilitasyon merkezine giden kızı Ayfer'in sokakta gördüğü polislere dokunmak istediğini fark ettiğini dile getiren Muştu, şunları kaydetti: "Yüzde 50 özürlü raporu bulunan kızımı, aralıklarla polis merkezine götürmeye başladım.
Konya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, kızımla yakından ilgilendi. Kızım artık ayda bir defa polis merkezini ziyaret ediyor. Gördüm ki kızım polislerle konuşunca çok seviniyor, hayata daha olumlu bakabiliyor. Polisin gösterdiği şefkatle kızım, düzenli yemek yiyor, annesine ve bana daha sıcak sarılıyor. Kardeşleriyle ve çevresiyle iyi anlaşıyor.">Günboyu
BizdeVARIZ.net
öMeR { MELLESEFERİ }
Engelsiz Bir Dünya için Bizde VARIZ
www.bizdevariz.net
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Melleseferi