Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Haberler:
Yüreğinde Engel Olmayanların Tek Adresi
Bizde VARIZ Dergisi
bizdevariz.net
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Melleseferi
»
EĞİTİM HABERLERİ
»
EĞİTİM HABERLERİ
»
ÖSYM Üniversiteye Yerleştirme Sonuçlarını Açıkladı
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: ÖSYM Üniversiteye Yerleştirme Sonuçlarını Açıkladı (Okunma sayısı 3561 defa)
melleseferi
Yönetici
Kahraman Üye
«
:
02 Ekim 2014, 19:34:09 »
Yükseköğretime sınavsız geçiş hakkı bulunan adaylar ile 23 Mart 2014 tarihinde yapılan Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) ve 14-15-21-22 Haziran 2014 tarihlerinde yapılan Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) sonuçlarına göre, adaylardan alınan tercihler doğrultusunda, 2014-ÖSYS yükseköğretim programlarına merkezi yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır. Yerleştirme sonuçları, 23 Temmuz 2014 tarihinde saat 17:45'den itibaren ÖSYM'nin
https://sonuc.osym.gov.tr
İnternet adresinden açıklanacaktır. Adaylar, yerleştirme sonuçlarını yukarıda belirtilen İnternet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir. Yerleştirme Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.
2014-ÖSYS merkezi yerleştirme sonuçları ile bir yükseköğretim programına kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 1-5 Eylül 2014 tarihleri arasında ilgili üniversiteler tarafından yapılacaktır. Kayıt için adayların yerleştirildikleri yükseköğretim programının bağlı bulunduğu üniversiteye, belirtilen süre içerisinde başvurmaları gerekmektedir.
Bir yükseköğretim programına yerleşen tüm adaylara başarılı bir üniversite hayatı dileriz.
Adaylara ve kamuoyuna duyurulur.
Yerleştirme sonuçlarına ilişkin sayısal bilgilere ve yükseköğretim programlarına yerleştirmede oluşan en küçük ve en büyük puan bilgilerine aşağıdaki bağlantılardan erişilebilir.
SONUÇLAR İÇİN TIKLAYINIZ
23.07.2014 - memurlar.net
BizdeVARIZ.net
öMeR { MELLESEFERİ }
Engelsiz Bir Dünya için Bizde VARIZ
www.bizdevariz.net
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki