Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Haberler:
Yüreğinde Engel Olmayanların Tek Adresi
Bizde VARIZ Dergisi
bizdevariz.net
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Melleseferi
»
EĞİTİM HABERLERİ
»
EĞİTİM HABERLERİ
»
Adana İşitme Engelliler İletişim Merkezi Kampı Sona Erdi
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Adana İşitme Engelliler İletişim Merkezi Kampı Sona Erdi (Okunma sayısı 1720 defa)
melleseferi
Yönetici
Kahraman Üye
İleti: 5485
Adana İşitme Engelliler İletişim Merkezi Kampı Sona Erdi
«
:
02 Ekim 2014, 19:38:58 »
Adana İşitme Engelliler İletişim Merkezi Kampı Sona Erdi
Her Şey Bir Gülücük İçin Derneği’nin, Adana Valiliği işbirliğinde gerçekleştirdiği Adana İşitme Engelliler İletişim Merkezi (İEİM) kampı sona erdi. Kalkınma Bakanlığı Sosyal Destek Projesi (SODES) kapsamındaki kampın son gününde Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nin konuğu olan işitme engelliler, dolu dolu bir günle final yaptı.
İşitme engelli çocuklar, önce bowling oynayarak eğlendi. AVM'yi bir baştan diğerine gezen çocuklar, Tarihi Kazancılar Restoran’da öğlen yemeği yedi. Ziyafete dönüşen yemeğin ardından buz pistine geçen işitme engelliler, buz pateni yapmanın da keyfine vardı. Vali Yardımcısı Halis Arslan da çocukları final gününde yalnız bırakmadı. Her Şey Bir Gülücük İçin Derneği (HŞBGİ) Başkanı ve İşitme Engelliler İletişim Merkezi Proje Geliştirme Müdürü Rose Donna Scott ise kampta 250 öğrencinin işaret dili kullanmayı öğrendiğini belirterek duyduğu mutluluğu dile getirdi.
İEİM’de ücretsiz grafik tasarımı, pastacılık, bilgisayar, denizcilik, Türkçe dilbilgisi, sanat ve uluslararası işaret dili kursları verildiğini vurgulayan Scott, şunları kaydetti: "Merkezimizin ana hedefi Türkiye’deki işitme engellileri güçlendirmektir. İşitme engelli vatandaşlarımıza kendilerini geliştirme imkanı sunulduğunda, yapabileceklerinin sınırının olmadığına inanıyoruz."
27.07.2014 - Cihan
Kayıtlı
BizdeVARIZ.net
öMeR { MELLESEFERİ }
Engelsiz Bir Dünya için Bizde VARIZ
www.bizdevariz.net
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Melleseferi
»
EĞİTİM HABERLERİ
»
EĞİTİM HABERLERİ
»
Adana İşitme Engelliler İletişim Merkezi Kampı Sona Erdi