Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Haberler:
Yüreğinde Engel Olmayanların Tek Adresi
Bizde VARIZ Dergisi
bizdevariz.net
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Melleseferi
»
EĞİTİM HABERLERİ
»
EĞİTİM HABERLERİ
»
Engelleri Kaldıran Okul Eğitime Başladı
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Engelleri Kaldıran Okul Eğitime Başladı (Okunma sayısı 1452 defa)
melleseferi
Yönetici
Kahraman Üye
«
:
04 Ekim 2014, 15:46:29 »
Çekmeköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Belediye Engelli Masası ve İSEM iş birliği ile oluşturulan Engelli Eğitim Merkezi, 2014-2015 eğitim öğretim yılına hızlı bir başlangıç yaptı.
Çekmeköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Belediye Engelli Masası ve İSEM iş birliği ile kurulan Çekmeköy Engelli Eğitim Merkezi, yeni eğitim öğretim yılına merhaba dedi. Üçüncü dönem için kapılarını açan okulda, ilçede yaşayan engellilerin sosyalleşmelerinin sağlanması amaçlanıyor. Hafta içi üç gün eğitim verilen merkezde; resim, müzik, tiyatro derslerinin yanı sıra günlük yaşama uyum dersleri adı altında ütü yapma, mutfak becerileri kazandırma gibi dersler de yer alıyor.
Çekmeköy Engelli Eğitim Merkezi’nde; Manevi Bakım, Psikolojik Destek Seminerleri ile engelli aileleri için de etkinlikler düzenleniyor.
Uyum programı kapsamında okulun ilk haftası öğrenciler ve aileleri, İstanbul turuna çıkarıldı. Belediye ekiplerinin eşlik ettiği gezide; Panorama 1453 Müzesi, Miniatürk ziyaret edildi. Son olarak öğrenciler ve aileleri boğaz turu yaptı.
24.09.2014 - cekmekoy.bel.tr
BizdeVARIZ.net
öMeR { MELLESEFERİ }
Engelsiz Bir Dünya için Bizde VARIZ
www.bizdevariz.net
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »