Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Haberler:
Yüreğinde Engel Olmayanların Tek Adresi
Bizde VARIZ Dergisi
bizdevariz.net
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Melleseferi
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
Engelli haberleri
»
Engelliler İçin İlk Çizim Bakan Nabi Avcı’dan
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Engelliler İçin İlk Çizim Bakan Nabi Avcı’dan (Okunma sayısı 1324 defa)
melleseferi
Yönetici
Kahraman Üye
«
:
07 Şubat 2015, 16:41:49 »
Engelli ve engelsiz bireylerin birlikte yer alacağı “Türkiye’nin Yeni Çizerleri-Çizer Atölyesi Projesi”nin ilk çizimini Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı yapacak.
Birlikte Daha Güzel Kampanyası kapsamında, Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı’nda başlayacak olan projede görme, işitme, zihinsel, bedensel engelli, engelli yakını ve engelli olmayan toplam 26 kursiyere çizim dersi verilecek. Engelli bireylerin yetenekleri ve üretim potansiyelleri konusunda toplumda farkındalık oluşturarak istihdam imkanlarını artırmak amacıyla hayata geçirilen “Birlikte Daha Güzel Kampanyası” kapsamında “Türkiye’nin Yeni Yazarları-Yazarlık Atölyesi Projesi”ni hayata geçiren Bağcılar Belediyesi yeni bir projeye daha imza atıyor.
ENGELLİ İSTİHDAMINDA YENİ BİR ADIM
Engellilerin sosyal yaşama katılımını ve meslek öğrenmesini amaçlayan Bağcılar Belediyesi’nin, sosyal sorumluluk projesi olarak hazırladığı Çizer Atölyesi’nde engelli ve engelsiz kursiyerlere çizim yapma sanatı öğretilecek. 13 Şubat 2015 tarihinde Engelliler Sarayı’nda düzenlenecek açılış programında ilk çizimi Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı yapacak.
Türkiye’nin Yeni Çizerleri-Çizer Atölyesi’nde Salih Memecan ve Hasan Kaçan gibi tanınmış çizerler de tecrübe paylaşımında bulunacak. Çizerler mesleğin ayrıntılarını anlatacakları kursiyerlerin çizim kabiliyetlerini geliştirmelerine de yardımcı olacak.
05.02.2015 - İHA
BizdeVARIZ.net
öMeR { MELLESEFERİ }
Engelsiz Bir Dünya için Bizde VARIZ
www.bizdevariz.net
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »