Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Haberler:
Yüreğinde Engel Olmayanların Tek Adresi
Bizde VARIZ Dergisi
bizdevariz.net
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Melleseferi
»
EĞİTİM HABERLERİ
»
EĞİTİM HABERLERİ
»
Renkli Kampüs Programı 3. Döneminde Lider Gençleri Bekliyor
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Renkli Kampüs Programı 3. Döneminde Lider Gençleri Bekliyor (Okunma sayısı 1721 defa)
melleseferi
Yönetici
Kahraman Üye
«
:
12 Şubat 2016, 22:35:09 »
RENKLİ KAMPÜS Programı,İstanbul'daki üniversitelerde okuyan engelli ve engelsiz gençlere yönelik bir sorumlu liderlik programıdır.
Programa seçilmiş gençler 3 ay boyunca 10 Cumartesi günü farklı mekanlarda düzenlenen modüllerde bir araya gelirler, iş dünyasından ve STK'lardan ilham verici konuşmacıları dinleyip farklı bakış açıları kazanırlar.
İş dünyasından yöneticilerin ve akademisyenlerin mentorluğunda sosyal sorumluluk projeleri için ekip halinde çalışırlar. Program mezunları senede bir kere düzenlenen kariyer gününe katılarak Türkiye'nin önemli firmalarına staj ve iş başvurusu yapma şansı yakalarlar.
Modüller farklı şirketlerin ve kurumların engelsiz ve toplu taşıma araçlarıyla ulaşılabilen mekanlarında düzenleniyor. Gerekli olan durumlarda katılımcıların ulaşımını kolaylaştırmak için servis desteği sağlanıyor.
Farklı üniversitelerden engelli-engelsiz, erkek/kadın dengesi gözetilerek dönem başı 35 genç programa seçilmektedir. Program ücretsizdir, ancak modüllere ve proje çalışmalarına katılım mezuniyet için zorunludur.
Daha detaylı bilgi ve detaylar için
www.renklikampus.org
web sitesini inceleyebilirsiniz.
21 Şubat - 23 Mayıs arası ilk, 4 Ekim - 19 Aralık 2015 tarihleri arasında ikinci program gerçekleştirilmiştir.
Renkli Kampüs 3. Dönem Başvuruları süreci 14 Şubat'a kadar devam ediyor. Renkli Kampüs web sitesi üzerinden başvuru formu doldurularak 14 Şubat'a kadar başvuran gençler arasından seçilecek 35 katılımcıyla 3. Program 5 Mart 2016 tarihinde başlayacak.
Başvurular yalnızca İstanbul'daki öğrencilerin katılımına açıktır.
Renkli Kampüs 3. Dönem Başvuruları İçin Tıklayınız
12.02.2016 - Yaşadıkça
BizdeVARIZ.net
öMeR { MELLESEFERİ }
Engelsiz Bir Dünya için Bizde VARIZ
www.bizdevariz.net
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki