Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Haberler:
Yüreğinde Engel Olmayanların Tek Adresi
Bizde VARIZ Dergisi
bizdevariz.net
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Melleseferi
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
Engelli haberleri
»
Görme Engelliye Darptan Sonra Kesilen Para Cezasına İptal
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Görme Engelliye Darptan Sonra Kesilen Para Cezasına İptal (Okunma sayısı 1381 defa)
melleseferi
Yönetici
Kahraman Üye
İleti: 5485
Görme Engelliye Darptan Sonra Kesilen Para Cezasına İptal
«
:
08 Mayıs 2016, 12:44:17 »
Görme Engelliye Darptan Sonra Kesilen Para Cezasına İptal
İzmir'de kendisine 92 lira para cezası yazılan görme engelli S.A'yı makamında kabul eden İzmir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, cezayı ödemek üzere makbuzu S.A'dan aldı.
İzmir İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, bazı basın yayın kuruluşlarındaki "İzmir'de görme engelli bir vatandaşın otopark çıkışını trafiğe kapattığı gerekçesiyle hem vatandaşlarca tartaklandığı hem de 92 lira para cezası kesildiği" yönündeki haberler üzerine İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya'nın haberlere konu olan S.A. isimli vatandaşla makamında bir araya geldiği belirtildi.
Açıklamada görüşme ile ilgili şunlar kaydedildi:
"Görüşme sonucunda kendisine 'trafiği aksatması' nedeniyle trafik görevlilerince yazılan 92 liralık trafik ceza makbuzu İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya tarafından ödenmek üzere S.A'dan teslim alındı. Ayrıca olay günü 'çıkan arbede sonucu tartaklandığı' şeklindeki iddiasıyla ilgili olarak da S.A'nın şikayetçi olması halinde adli işlemlerin yapılması için görevlilere gerekli talimat verildi."
04.05.2016 - AA
Kayıtlı
BizdeVARIZ.net
öMeR { MELLESEFERİ }
Engelsiz Bir Dünya için Bizde VARIZ
www.bizdevariz.net
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Melleseferi
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
Engelli haberleri
»
Görme Engelliye Darptan Sonra Kesilen Para Cezasına İptal