Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Haberler:
Yüreğinde Engel Olmayanların Tek Adresi
Bizde VARIZ Dergisi
bizdevariz.net
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Melleseferi
»
Kayseri Haberleri
»
Kayseri Haberleri
»
TÜRKİYE KAMU-SEN’DEN KÜRT AÇILIMINA TEPKİ
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: TÜRKİYE KAMU-SEN’DEN KÜRT AÇILIMINA TEPKİ (Okunma sayısı 1885 defa)
melleseferi
Yönetici
Kahraman Üye
TÜRKİYE KAMU-SEN’DEN KÜRT AÇILIMINA TEPKİ
«
:
10 Ağustos 2009, 08:50:05 »
Türk Eğitim Sen gibi Türk Eğitim Sen’in bağlı bulunduğu Türkiye Kamu Sen de Kürt açılımına tepkili… İl Temsilcisi Muammer Öner, Türkiye Kamu Sen İl Temsilcileri İstişare Toplantısı Sonuç Bildirgesi’ni kamuoyu ile paylaştığı basın toplantısında süslü ifadelerle milletin ayrışmaya götürüleceğini belirterek, “Kılavuzu, terör örgütünün yol haritası olan açılımların ülkemize faydadan çok zarar getireceği kanısını taşıyoruz” dedi. Türkiye Kamu Sen İl Temsilcisi Muammer Öner, düzenlediği basın toplantısı ile Türkiye Kamu Sen İl Temsilcileri İstişare Toplantısı Sonuç Bildirgesi’ni kamuoyu ile paylaştı. Son günlerin tartışmalı konusu Kürt açılımına değinen Öner, açılıma tepki göstererek, “Kılavuzu, terör örgütünün yol haritası olan açılımların ülkemize faydadan çok zarar getireceği kanısını taşıyoruz” dedi. Kamu çalışanlarının problemlerinin çözümsüzlüğünün ve gerginliğin müsebbibinin Türkiye Kamu Sen olmadığını vurgulayan Öner, 2009 yılı toplu sözleşme sürecinin kaosa ve çıkmaza sürüklenmesi durumunda her türlü eylem ve etkinliği yapacaklarını vurguladı.>>>kaytv
BizdeVARIZ.net
öMeR { MELLESEFERİ }
Engelsiz Bir Dünya için Bizde VARIZ
www.bizdevariz.net
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Melleseferi