Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Haberler:
Yüreğinde Engel Olmayanların Tek Adresi
Bizde VARIZ Dergisi
bizdevariz.net
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Melleseferi
»
Kayseri Haberleri
»
Kayseri Haberleri
»
“KÜRT AÇILIMI İHANET AÇILIMIDIR!”
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: “KÜRT AÇILIMI İHANET AÇILIMIDIR!” (Okunma sayısı 1861 defa)
melleseferi
Yönetici
Kahraman Üye
“KÜRT AÇILIMI İHANET AÇILIMIDIR!”
«
:
10 Ağustos 2009, 08:58:16 »
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün “iyi şeyler olacak” sözleriyle başlayan süreç farklı tepkileri de beraberinde getiriyor. Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Ali Benli düzenlediği basın toplantısında kamuoyunda “Kürt açılımı” olarak bilinen girişime tepki göstererek, yaşananların bölücülük olduğunun altını çizerek, “Kürt açılımı ihanet açılımıdır” dedi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün “İyi şeyler olacak” sözlerinin ardından alevlenen süreç beraberinde yeni tartışmaları da getirdi. Kim çevreler açılımı olumlu olarak değerlendirirken, kimi çevreler ise yaşananlara kuşku ve tepki ile bakıyor. Düzenlediği basın toplantısında kamuoyunda “Kürt açılımı” olarak bilinen gelişmeleri değerlendiren Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Ali Benli, gelişmelere tepki gösterdi. Kürt açılımının bir ihanet açılımı olduğunu vurgulayan Benli, Türkiye’de yeni başkentler arayanların olduğunu ileri sürerek, yaşananları bölücülük olarak adlandırdı. Cumhurbaşkanı ve Başbakanın terörist başı ile görüşecekleri yolundaki haberleri yalanlamalarının kendilerini tatmin etmediğini belirten Benli, Cumhurbaşkanı ve Başbakanın bu haberi çıkaranlara bedel ödetmesi gerektiğini ifade ederek iddiaların gerçek olmasının en büyük ihanet anlamına geleceğinin altını çizdi.>>>kaytv
BizdeVARIZ.net
öMeR { MELLESEFERİ }
Engelsiz Bir Dünya için Bizde VARIZ
www.bizdevariz.net
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Melleseferi