Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Haberler:
Yüreğinde Engel Olmayanların Tek Adresi
Bizde VARIZ Dergisi
bizdevariz.net
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Melleseferi
»
Kayseri Haberleri
»
Kayseri Haberleri
»
BAKAN BAĞIŞ, KAYSO’DA SERTİFİKA VERDİ
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: BAKAN BAĞIŞ, KAYSO’DA SERTİFİKA VERDİ (Okunma sayısı 1794 defa)
melleseferi
Yönetici
Kahraman Üye
BAKAN BAĞIŞ, KAYSO’DA SERTİFİKA VERDİ
«
:
16 Ağustos 2009, 12:50:03 »
Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen Avrupa Birliği Proje Hazırlama Eğitim Semineri’nin sertifika törenine de katıldı. Burada bir konuşma yapan Bağış, Avrupa Birliği yolunda 33 faslın 11’i aştıklarını belirterek, “Yolun 3’te 1’i geride kaldı” dedi. Bazıları gibi Avrupa Birliği yolunun bir ilimizden geçmediğini ifade eden Bağış: “Bu yolda havlu atmaya niyetimiz yok” şeklinde konuştu.Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, havaalanında basın mensuplarına yaptığı açıklamaların ardından Sanayi Odasına geçti. Burada Avrupa Birliği Proje Hazırlama Eğitim Semineri’ne katılan ve bir konuşma yapan Bakan Bağış, Türkiye’nin 45 yıldır müzakere tarihi alamadığını belirterek, “2005 yılında yapılan çalışmalar neticesinde Türkiye müzakere tarihi almıştır. Başlayan müzakereler ile birlikte 33 faslın, 11’i geride kalmış yani Avrupa Birliği yolunun 3’te 1’lik kısmı geride bırakılmıştır. Bu yolda azimli ve kararlı bir iktidar var “ dedi. Konuşmasında bazı iç ve dış güçlerin Avrupa Birliği yolunda havlu atılması için elinden geleni yaptığını ifade eden Bağış: “Bizim bu yolda havlu atmaya niyetimiz yok” dedi. Bazıları gibi Avrupa Birliği yolunun bir ilimizden geçmediğini söyleyen Bağış: “Avrupa Birliği yolu Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin genel kurulunda geçer” diye konutu. “Türkiye’nin Avrupa Birliği yolundaki kararlılığından kimsenin şüphesi olmasın” diyen Bakan Bağış, Türkiye’nin Demokratikleşme yolunda önemli adımlar attığını ve bu adımları da kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğini belirti.Avrupa yolunda herkesin desteğine ihtiyaçlarının olduğunu kaydeden Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, diğer illerden olduğu gibi Kayseri’den de bu heyecana katılmanızı, destek vermenizi bekliyoruz. Ben bu konuda umutluyum” dedi.Diğer yandan yapılan konuşmaların ardından AB Uzmanı Bülent Özcan’ın verdiği Avrupa Birliği Proje Hazırlama Eğitim Semineri’ne katılan kursiyerlere sertifikaları verildi.>>>kaytv.com.tr
BizdeVARIZ.net
öMeR { MELLESEFERİ }
Engelsiz Bir Dünya için Bizde VARIZ
www.bizdevariz.net
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Melleseferi