*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: KAYMEK EĞİTMENLERİNE EĞİTİM  (Okunma sayısı 1805 defa)

Çevrimdışı melleseferi

• Yönetici
  • Kahraman Üye
KAYMEK EĞİTMENLERİNE EĞİTİM
« : 01 Ekim 2009, 18:47:26 »

Büyükşehir Belediyesi Mesleki Beceri Geliştirme ve Eğitim-Öğretim Kursları (KAYMEK) bünyesinde görevli eğitmenlere yönelik olarak 'Hizmet İçi Eğitim Toplantıları' düzenleniyor. 
KAYMEK Sümer Gençlik Merkezi''nde 28 Eylül''de başlayan ve 3 Ekim 2009 tarihine kadar sürecek toplantılarda, kurslarda görev alan eğitmenlere yönelik olarak yaygın eğitimin amaç ve işlevleri, planlı kalkınma hedefleri, toplumun yapısal özellikleri ve ihtiyaçları gibi konularda bilgi veriliyor. Sabah ve öğleden sonra olmak üzere 2 ayrı oturumda gerçekleştirilen toplantının sabah gerçekleştirilen bölümünde Türk Eğitim Sistemi, Yaygın Eğitimin Amaç ve İşlevleri, Yaygın Eğitimin Genel Özellikleri, Yetişkin Eğitiminin Kapsamı, Yetişkin Eğitim Programları, Yetişkinliğin Tanımı ve Yetişkin Eğitimcisinin Özellikleri gibi konularda; öğleden sonraki bölümünde ise zümre başkanlığı eşliğinde ders planı ve ünite planlarını yazma konularında bilgi veriliyor. Ayrıca KAYMEK''e yeni katılan eğitmenlerin yetiştirilmesi amacıyla da bilgi alışverişi yapılıyor.
Öte yandan KAYMEK kurslarında 5 Ekim 2009 başlayacak olan yeni dönemin ise 23 Ocak 2010 tarihinde sona ereceği bildirildi.>kayserihaber.com.tr