Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Haberler:
Yüreğinde Engel Olmayanların Tek Adresi
Bizde VARIZ Dergisi
bizdevariz.net
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Melleseferi
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
Engelli haberleri
»
EŞREF ARMAĞAN YENİ VOLVO'YU ÇİZDİ
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: EŞREF ARMAĞAN YENİ VOLVO'YU ÇİZDİ (Okunma sayısı 1866 defa)
melleseferi
Yönetici
Kahraman Üye
EŞREF ARMAĞAN YENİ VOLVO'YU ÇİZDİ
«
:
02 Kasım 2009, 18:49:38 »
02.11.09 - Doğuştan görme engelli ressam Eşref Armağan, dokunduğu objelerin resmini ellerini kullanarak çiziyor. Görme engelli Türk Ressam Eşref Armağan'ın, henüz piyasaya çıkmayan Volvo S60'ın biçimi hakkındaki izlenimlerini tabloya aktarmaya başladığı ve resmin, internette yayımlandı. Doğuştan görme engelli olmasına rağmen dokunduğu objelerin resmini çizebilen Armağan, henüz resmi tanıtımı yapılmayan Volvo S60'ın seri üretim versiyonunu 'gören' ilk Türk oldu. Görme engelli Türk ressam Eşref Armağan'ın, Volvo Cars'ın İsveç'teki fabrikasına davet edildiği ve yeni Volvo S60'ın henüz sır olarak saklanan biçimi hakkındaki izlenimlerinin resmini yapmaya başladığı belirtildi. Armağan, "Bunun benden istenmesi benim için onur verici bir şey ve bunu sanatçılık yeteneğimin tasdiki olarak görüyorum" dedi. İsveç'in Göteborg şehrindeki Volvo Cars Canlı İletişim ve Sosyal Medya Direktörü Lukas Dohle otomobilin gelecek yıl gerçekleştirilecek Cenevre Otomobil Fuarı'na kadar lanse edilmeyeceğini ve kendileri için en etkili yolun, Eşref Armağan ile birlikte çalışıp, onun model hakkındaki yorumunu almak olduğunu vurguladı.>BizimGazete
BizdeVARIZ.net
öMeR { MELLESEFERİ }
Engelsiz Bir Dünya için Bizde VARIZ
www.bizdevariz.net
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Melleseferi