Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Haberler:
Yüreğinde Engel Olmayanların Tek Adresi
Bizde VARIZ Dergisi
bizdevariz.net
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Melleseferi
»
EĞİTİM HABERLERİ
»
EĞİTİM HABERLERİ
»
Ceyhan Ticaret Odası ile İŞKUR Arasında Engelli İstihdamı Anlaşması
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Ceyhan Ticaret Odası ile İŞKUR Arasında Engelli İstihdamı Anlaşması (Okunma sayısı 1588 defa)
melleseferi
Yönetici
Kahraman Üye
«
:
04 Ekim 2014, 15:31:28 »
Ceyhan Ticaret Odası (CTO) ile İŞKUR arasında engellilere istihdam garantili kursların açılması için protokol imzalandı.
Bölgede ihtiyaç duyulan alanlarda çalıştırılmak üzere nitelikli personel yetiştirilmesi için ilçede kurulan "Sürekli Eğitim Merkezi" bünyesinde ilçedeki engelli gençlerin de yararlanmasını hedeflediklerini söyleyen Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref Can, "Amacımız, gençlerimizin istihdam edilebilirliğinin arttırılması ve yaşadıkları bölgeye uyum sorununu gidermektir. Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde engelli gençlerimizi de hayata motive etmek düşüncesiyle, Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğü iştirakçiliğinde onaylanan projemizde, 4 derslik, 1 bilgisayar sınıfı, 1 idari bölümden oluşan 400 metrekarelik eğitim merkezimiz de engellilere yönelik 4 meslek dalında yüzde 20 istihdam garantili kursların açılması sağlanacaktır" dedi.
Proje kapsamında, mesleki kurslardan faydalanmak isteyen yüzde 40 ve üzeri engel durumu olan ve özel ilgi gerektirenlere önümüzdeki günlerde Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğü aracılığı ile bilgilendirme toplantılarının yapılacağını söyleyen Can, "İlçemiz için önemi büyük olan bu projeler de desteklerini esirgemeyen İŞKUR İl ve İlçe Müdürlüğümüze ayrıca Ceyhan Kaymakamlığımıza, Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğü'ne teşekkürü bir borç biliyorum" diye konuştu.
Daha sonra CTO Başkanı Şeref Can ve İŞKUR Ceyhan Şube Müdürü Levent Karataş arasında protokol tutanakları imzalandı.
Düzenlenen protokol toplantısına Ceyhan Ticaret Odası Meclis Başkanı M. Ali Toptaş, oda yöneticileri Kasım Önük, Halil Eygi, Ceyhan Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı İbrahim İkidağ, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Adnan Yaraşır katıldı.
22.09.2014 - İHA
BizdeVARIZ.net
öMeR { MELLESEFERİ }
Engelsiz Bir Dünya için Bizde VARIZ
www.bizdevariz.net
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »