Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Haberler:
Yüreğinde Engel Olmayanların Tek Adresi
Bizde VARIZ Dergisi
bizdevariz.net
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Melleseferi
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
Engelli haberleri
»
Doktordan Engelli Gence Dayak İddiası
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Doktordan Engelli Gence Dayak İddiası (Okunma sayısı 1521 defa)
melleseferi
Yönetici
Kahraman Üye
İleti: 5485
Doktordan Engelli Gence Dayak İddiası
«
:
25 Kasım 2014, 18:19:12 »
Doktordan Engelli Gence Dayak İddiası
Nazilli Engelliler ve Engellilere Destek Verenler Derneği (NAZENDER), devlet hastanesinde görevli santral memuru Mehmet Adaş'ın bir doktorun şiddetine manız kaldığını öne sürdü. Nazilli Devlet Hastanesi'nde memur olan 24 yaşındaki santral görevlisi Mehmet Adaş'ın dün sabah saat 10.00 sıralarında bozuk telefon hattı yüzünden Genel Cerrah Dr. Fuat Köseoğlu tarafından yumruklanarak darp edildiğini kaydeden NAZENDER 2. Başkam Ahmet Ünlü, yaşanan olayın polise intikal ettiğini belirtti.
Dernek olarak olayın takipçisi olduklarını kaydeden Ünlü, "Hastanede yöneticiler de dahil birçok telefon görüşmesinde kesilmeler yaşanmış. Saat 10.00 sıralarında Genel Cerrah Dr. Fuat Köseoğiu, santrali aramış ancak sesi gelmemiş. 3 kez bu sorun yaşandıktan sonra santral görevlimize ulaşabilmiş ve telefonda kendisini uyarmış. Her ne kadar engelli arkadaşımız sorunu anlatmaya çalışsa da gözdağı vermeye çalışmış. Birkaç dakika sonra ise doktor bey odaya gelerek arkası dönük olan engelli kardeşimize 2-3 yumruk atmış. Bu olayı odada olan diğer memur arkadaşımız ve engelli kardeşimizin teyzesi görmüş. Kendisinin bu saate kadar arkadaşımızdan özür dilememesi ise çok kinci oldu. Bununla ilgili tüm yasal işlemleri mağdur arkadaşımız başlattı. Biz de dernek olarak kendisinin yanında olduğumuzun bilinmesini istiyoruz" dedi.
Olayı Yalanlamadı
Dr. Fuat Köseoğiu, yaşanan olayı yalanlamazken konuyla ilgili bir açıklama yapmayacağını söyledi. Olayın büyütülmemesi gerektiğini dile getiren Köseoğiu, darp ettiği iddia edilen Mehmet Adaş'la görüşeceğini söyledi.
Genel Cerrah Dr. Fuat Köseoğiu tarafından yumruklandığını iddia eden Mehmet Adaş, polise buşvurduğunu söyledi.
31.10.2014 - Yeni Asır
Kayıtlı
BizdeVARIZ.net
öMeR { MELLESEFERİ }
Engelsiz Bir Dünya için Bizde VARIZ
www.bizdevariz.net
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Melleseferi
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
Engelli haberleri
»
Doktordan Engelli Gence Dayak İddiası