*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Minik Meryem’in Yanlışlıkla Kolu Kestiler!  (Okunma sayısı 1556 defa)

Çevrimdışı melleseferi

• Yönetici
  • Kahraman Üye
Minik Meryem’in Yanlışlıkla Kolu Kestiler!
« : 19 Kasım 2015, 21:04:37 »
Minik Meryem’in Yanlışlıkla Kolu Kestiler!

Yozgat Devlet Hastanesine karın ağrısı şikayetiyle giden ve yanlış tedavi sonucu kolu kesilen 4 yaşındaki Meryem’in annesi Solmaz Üstüntaş, ilgisizlikten yakındı.

Çocuğunu Yozgat Devlet Hastanesine karın ağrısı şikayetiyle getirdiklerini hatırlatan Üstüntaş, “Hastanedeki hemşireler çocuğumla hiç ilgilenmediler. Çocuğumun kolu şişiyor dediğimde hemşire bilgisayar başından kalkıp gelmedi. Geldiklerinde ise bana sürekli kızıp bağırdılar. Yozgat Devlet Hastanesindeki bu hemşireler çocuğuma yanlış iğne takıp kolunun kangren olmasına ve elinin kesilmesine sebep oldular. Karın ağrısıyla hastaneye gelen çocuğum tek kollu olarak hastaneden ayrıldı. Ben bunun hesabının verilmesini istiyorum. Benim çocuğum tek kollu kaldı, başka çocuklar ve başka anneler bizim yaşadığımız acıyı yaşamasın. Suçlular cezasını çeksin” şeklinde konuştu.

Olayın ortaya çıkmasından sonra soruşturma başlatılmış, Yozgat Devlet Hastanesi yetkilileri ise konuyla ilgili açıklama yapmaktan kaçınmıştı.

18.11.2015 - İHA

Etiketler: inanmakla başlar bu noktada tabiki hastalıkla yaşamayı ögreneceksiniz, ama pozitif düsünce ve meditasyon teknikleri sizi daha iyi hale getirecektir inancinizi ve umudunuzu da asla kaybetmeyin derim