*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: YÜCEL ŞAHİN HABERİ YALANLADI!  (Okunma sayısı 3806 defa)

Çevrimdışı melleseferi

• Yönetici
  • Kahraman Üye
YÜCEL ŞAHİN HABERİ YALANLADI!
« : 21 Ocak 2010, 09:11:23 »

Kayserispor da Basın Sözcüsü Yücel Şahin’in yaptığı Galatasaray’la anlaştık haberi ve ardından yalanlanması konusunda yaygın basında Kayserispor hakkında sporseverlerin yaptığı ilginç ve eleştirisel yorumların yer alması üzerine açıklama yapan Şahin, "'Galatasaray ile dalga geçtim' şeklinde bir konuşma yapmadım. Çıkan haberler gerçeği yansıtmıyor" dedi. 2010 yılının ilk günlerinde Kayserispor cephesinde sular dinmek bilmedi. Hareketliliğin yoğun bir şekilde yaşandığı son günlerde özellikle yöneticilerin Ali Turan konusunda yaptıkları açıklamalar spor kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Özellikle Basın Sözcüsü Yücel Şahin’in bazı internet haber sitelerinde 'Galatasaray'la dalga geçmek için Ali Turan'la ilgili açıklamalar yaptım' dediği iddia edilen açıklamalardan sonra Galatasaraylı taraftarlar ve bazı sporseverler tarafından Kayseri ve Kayserispor ağır bir dille eleştirildi. Bu olayların ardından Şahin, böyle bir şey söylemediğini açıkladı. Basın Sözcüsü Yücel Şahin, "Ali Turan'ın Galatasaray'a transferi yapılacağı yönünde aldığım bilgi doğrultusunda bir haber ajansına demeç verdim. Daha sonra aldığım bilginin doğru olmadığı bildirilince, haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi. Bugün de internet sitelerinde yanlış aldığım bilgi doğrultusunda yaptığım açıklamamın ardından 'Galatasaray ile dalga geçtim' demişim. Ben hiçbir yerel TV'ye çıkarak böyle bir açıklama da yapmadım. Çıkan haberler gerçeği yansıtmıyor" dedi.>>>kaytv